Pričevanja

Pričevanja

Rešili ste dva fantka, da nista izgubila očka!

Rad bi se zahvalil, da ste nam pokazali resnico. Rešila je najin zakon! Pred štirimi leti je moj mož odšel, ker ni čutil nobenega spoštovanja po 9 letih zakona. Ni vedel, kaj mu manjka, toda skozi vaša učenja, je spoznal, da ga je Bog ustvaril takšnega, da si želi spoštovanje, in Bog me še danes uči, da dnevno izkažem spoštovanje. V zameno je moj mož začel izkazovati več ljubezni do mene. Mož se je vrnil po mesecu in sedaj bomo praznovali 13. obletnico! Vaše učenje o norem ciklu nama je pomagalo, da sva dnevno prepoznala, zakaj počneva, kar počneva, in da sva nehala s tem. Vem, da vas je Bog uporabil, da nama pokažeta nov način, kako graditi zakon na trdni skali, ne pa na pesku našega lastnega truda. Milijonkrat hvala. Pomagali ste dvema fantkoma, da nista izgubila svojega očeta in da sedaj vidita, kako naj bi bil videti zdrav zakon. Rada vas imava in hvala Bogu za vas!

Mož stori prvo potezo in požanje nagrado

»Slišal sem kratek intervju z vami na lokalnem radiu po jutru, ko sva se z ženo sprla. Bil je takšen spor, da sva se spraševala, če bova sploh ostala skupaj. Ker sva kristjana, ločitev ni opcija, toda ločeno življenje se nama je vsak dan zdelo lepše in privlačnejše. Vajino knjigo sem kupil kmalu po intervjuju, zato so sledile nagle in globoke spremembe v mojem vedenju in spremembe v odzivih moje žene na te spremembe. Sedaj vidim svojo ženo, kot sem jo videl na poročni dan, in ona se želi vrniti domov po koncu delovnega dne! Zbližala sva se bolj, kot sva si bila blizu v prvem letu najinega zakona, in najina 17-letna hči je občutno srečnejša. Hvala vam!

Nick Vujicic je navdušen nad predavanji Ljubezen in spoštovanje

Zakon je obnovljen po skokih čez plot

V jeseni 2008 sva z ženo pristala z najinim zakonom na zelo nizki točki. V svojem umu sem mnoga leta bíl skrivno bitko, katere korenine so bile v moji nezvestobi do žene, pri tem nama je pomagalo več ljudi in je trajalo več mesecev. Moja žena, ki je imela 27 let, je to odkrila na mojem prenosnem računalniku in ni treba dodati, da je bila obupana. Odločila sva se, da ostaneva skupaj in poskusiva ozdraviti najin zakon in par, ki sva mu zaupala nama je pomagal enkrat tedensko celo leto. Vaša knjiga je bila čudovita za odpiranje oči, saj sva odkrila, da sva živela ves svoj zakon popolnoma obratno, kar je povzročilo, da sva mnogokrat ravnala narobe. S pomočjo vaše knjige in najinih svetovalcev sva decembra 2009 ponovila poročne zaobljube v naši cerkvi in podelila moje pričevanje. Še vedno imava napete trenutke in potrebujeva še več ozdravljenja, toda ne morem se vam dovolj zahvaliti za sporočilo, ki sta ga zapisali, in da sta bili pripravljeni biti Njegova sporočevalca zlomljenim in ranjenim ljudem.

Zaročeni par je našel, kar je potreboval.

Moj zaročenec in jaz trenutno bereva Ljubezen in spoštovanje. Samo nekaj poglavij in sva že bila spremenjena na bolje. Kot predana kristjana in ker sva bila strastno zaljubljena, sva vedela, da nekaj manjka. Ta knjiga ima nekaj odgovorov, če ne vseh. Vem, da bom boljši moški, boljši kristjan in boljši mož, ko pride poročni dan. Lepa hvala, da sta napisala to knjigo in da sta to sporočilo podelila z vsemi.

Obžalujem, da tega nisem vedela prej

Ljubezen in spoštovanje mi je svetoval moj terapevt. Izhajam iz mešane družine 5 odraslih otrok in 10 vnukov. Ko sem prebrala prvo poglavje, sem razumela. Vsem sem povedala, ki so hoteli poslušati o knjigi. Svoji hčeri sem knjigo posodila, ker je v obdobju okrevanja od slabega zakona. Ona je v zameno povedala vsem svojim prijateljicam. Eno stvar pa obžalujem: stara sem 67 let in to je eno najbolj pozitivnih orodij, ki je bilo kdaj koli dano v zvezi z zakonskim življenjem. Nameravam ga priporočiti drugim mlajšim ženskam, ki morajo zgraditi močne zakone.

Love and Respect je zrevolucioniral  moje mišljenje

Pravkar sem prebral vašo knjigo in to je spremenilo moje mišljenje o mojem zakonu. Že sedaj imava čudovit zakon, toda zavest spoštovanju in z ljubezni ter dejstvo, da je večina zakoncev dobronamernih, so mi pomagale, da sem najine prepire/spore odprla za več objektivnosti. To zmanjša napad na osebo in preusmeri pozornost na glavni problem. V mnogih primerih najinega 17 let trajajočega zakona nisem bila zmožna prepoznati, kaj je problem najinih sporov pri vsakem izmed naju, toda sedaj lahko prepoznam celo sama, kdaj se moj mož ne počuti dovolj spoštovan – ni treba, da mi on pove – in lahko ustrezno spremenim svoja dejanja. Rada bi prišla na katero vašo konferenco, toda zaenkrat je bila vaša knjiga tista, ki je spremenila najino življenje. Hvala vam.

 Od ločitve do upanja

Moj mož in jaz sva bila na robu ločitve. Najini prijatelji so nama posodili knjigo Love and Respect. Tako zelo so nama odprli oči! Najin zakon se je popolnoma spremenil. Ko sva že mislila, da ni nobenega upanja za zakon, sva našla upanje in moč!